Workshops Poledance en Lapdance

Op zoek naar een gezellig en spannend vrijgezellenfeestje of groepsuitje voor dames? Kies voor onze workshops Poledance of Lapdance.
Workshops zijn mogelijk in het weekend of in overleg op andere dagen. Kosten 18 euro per persoon voor een workshop van 90 minuten bij minimaal 8 deelnemers incl. een glaasje bubbels.

Workshop Poledance

Tijdens de workshop Poledance leren jullie na de warming up een aantal paaldanstechnieken voor beginners. Deze technieken gebruiken we vervolgens om een leuke choreografie aan de paal te maken. Voor de workshop zijn sportieve kleding en sportschoenen nodig. Klik Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. om te boeken.

Workshop Lapdance 

Tijdens de workshop Lapdance leren jullie een lap choreografie met sensuele en bijbehorende danspasjes rondom en op de stoel. Voor deze workshop zijn uitdagende en lekker zittende kleding nodig met eventueel hakken schoenen (geen naald- of stalen hakken). Klik Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. om te boeken.